неділю, 27 лютого 2011 р.

Обіцянки депутатів «Вітчизни» в Херсонській міській раді

Історія партійної організації схожа з історією «Третьої сили». Створена вона була на базі громадсько-політичного об’єднання «Передмістя»,  яке очолював Антонівський селищний голова Ігор Семенчев. Він же очолив партійну організацію,  від якої був висунутий на посаду Херсонського міського голови. 

На виборах до міської ради потрапило  три  депутати від   цієї партійної організації. Під час передвиборчої кампанії  «Вітчизна» займала позицію ближче до опозиційної. Але відразу ж після виборів в експертному середовищі з’явилась інформація про зближення Ігоря Семенчева з міським головою, з’явились чутки,  що І. Семенчев стане секретарем ради, але дива не сталося,  і другу посаду в місті обійняв представник Партії регіонів. Ігор Семенчев отримав перемогу на дочасних виборах Антонівського селищного голови і знову обійняв стару посаду, але це, як видно,  не погіршило його відносин з владою. 
Передвиборча програма «Вітчизни» була оприлюднена в партійній газеті. Невелика за змістом, конкретні обіцянки, можливо трохи узагальнені, але всі вони знаходяться в компетенції міської ради:
- реформування ЖКГ, енергозбереження, сприяння створенню та розвитку ОСББ;
- вдосконалення роботи громадського транспорту;
- проведення благоустрою прибудинкових територій;
- будівництво дитячих майданчиків;
- відновлення зелених зон, створення нових парків;
- створення умов для розвитку фізичної культури та спорту;
- підвищення соціального захисту вразливих груп населення;
- розвиток мережі дошкільних закладів, боротьба з безпритульністю;
Будемо сподіватись,  що депутати від партії «Вітчизна» будуть пам’ятати про свої обіцянки.
Підготовлено Олександром Мошнягулом, грудень 2010 р.

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: