суботу, 12 лютого 2011 р.

Депутат від Партії «Союз Лівих Сил» та його обіцянки

Ще два депутати,  які виграли вибори,  в мажоритарних округах були висунуті партіями «Союз Лівих Сил» -  це Геннадій Гірін та Народною Партією –  це Оксана Матусевич, але остання, позапартійна, увійшла до фракції Партії Регіонів і,  таким чином,  зняла з себе відповідальність за виконання програми партії Володимира Литвина.

Геннадій Гірін залишається позафракційним і повинен виконувати як програму партії,  яка його висунула,  так і власну програму на мажоритарному окрузі.
Програма міської організації «Союзу лівих сил» доволі насичена та об’ємна, вона розмістилася на 15 сторінках агітаційної брошури. 
Тільки перелік розділів програми більше,  ніж  цілі програми окремих інших партій. 
Складається вона з двох великих розділів: «Комунальні реформи» та «Соціальні реформи». Перший розділ охоплює наступні питання: Водопостачання, Водовідведення, Теплопостачання, Житлово-комунальне господарство, Відновлення дренажної системи, Дороги, Освітлення, Пасажирський транспорт, Сміттєпереробний завод. 
Розділ «Соціальні реформи» складається з підрозділів Надання допомоги одиноким людям і пенсіонерам, що знаходяться за межею бідності, Охорона здоров’я, Освіта, Правопорядок, Люди з обмеженими можливостями, Проблема безпритульності, Участь громади в управлінні містом. 
До того ж кожен пункт детально прописаний, запропонований конкретний механізм вирішення кожної проблеми. Але така програма дуже складна для виконання одним депутатом, тому будемо сподіватись, що Геннадій Гірін, в своїй діяльності буде дотримуватись принципів партійної програми. А от що до його особистої програми на мажоритарному окрузі, то вона дуже коротка,  але конкретна і розрахована на рік, виконання всіх пунктів чітко прописані за часом. 
Г. Гірін обіцяв:
- освітити всі будинки та прибудинкові території на окрузі (3 Таврійський);
- ЖЕКи будуть надавати всі послуги споживачам якісно та вчасно;
За рік:
- біля будинків округу будуть проведені ремонтно-асфальтні роботи;
- відновлені всі ліфти;
- відремонтовані всі покрівлі;
Що ж,  вже 10 лютого Геннадія Наумовича можна буде спитати за вимкнене в темний час світло на ІІІ Таврійському мікрорайоні.
Підготував Олександр Мошнягул, лютий 2011 р.

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: