пʼятницю, 28 березня 2014 р.

И.о. мэра Владимир Миколаенко извинился перед херсонцами

На сессии Херсонского горсовета 27 марта вр.и.о. городского головы Владимир Миколаенко извинился перед херсонцами за неслаженную работу депутатского корпуса и призвал депутатский корпус отбросить свои политические амбиции и объединиться для работы на благо города.

Я закликаю вас сьогодні залишити власні політичні амбіції і об’єднатися разом навколо інтересів нашого міста. Сьогодні ми маємо вирішити декілька важливих задач, і я сподіваюся на те, що ви розумієте необхідність консенсусу і діалогу, - заявил Владимир Васильевич.
Я також знаю, що ви, депутати, вимагаєте від мене вибачень і хотів би наголосити на тому, що відчуваю свою провину тільки перед громадянами і тільки тому, що наш депутатський корпус вимушений збиратися вже втретє задля того, щоб вирішити прості комунальні задачі. То давайте сьогодні організуємо нашу роботу так, щоб нам не червоніти перед людьми» - призвал временный мэр.
Напомним, что прошлая попытка провести сессию горсовета увенчалась неудачей (зарегистрировалось 14 депутатов из общего состава 76).

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: