вівторок, 1 грудня 2015 р.

ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА
 Регіональної організації Політичної партії «Опозиційний блок» в Херсонській області

Предвыборная программа Оппозиционного блока
ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА
 Регіональної організації Політичної партії «Опозиційний блок» в Херсонській області за! МИР і РОЗВИТОК

Україна переживає час тяжких випробувань. Політичні конфлікти прирікають нас на економічний занепад, тотальне зубожіння населення, загрожують гуманітарною катастрофою. Те, що відбувається сьогодні з країною, — це вибір влади, а не народу. Наше суспільство складає іспит на зрілість і здатність забезпечити громадянський мир. Люди прагнуть миру, стабільності та відродження України.
Україні потрібен мир. Настав час компромісу, подолання внутрішніх суперечок, початку суспільного діалогу про наше майбутнє.
Україна втомилася від громадянських потрясінь, економічних експериментів та політичного радикалізму. Країні потрібен новий суспільний договір, що ґрунтуватиметься на принципах соціальної справедливості, рівності перед законом, суспільної безпеки, гарантіях прав та свобод людини і громадянина.
Україна має стати країною, в якій люди будуть впевнені у завтрашньому дні, де відбуватиметься вільний діалог, в якому можна без страху висловлювати власні думки та політичні позиції, дружньою для бізнесу, інвестицій та підприємницької ініціативи.
Сьогодні ми спільно маємо знайти шлях до відродження України. Ми повинні навчитися чути одне одного, знаходити компроміс, разом відбудовувати країну. Необхідно відкинути
політиканство, приниження, засудження тих, хто має іншу думку.
УКРАЇНА ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Голова Регіональної організації Політичної Партії «Опозиційний блок» в Херсонській області

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: