неділю, 8 грудня 2013 р.

Звернення-заклик лідера НГО «Розвиток» Ганни Парфьонової до рядових членів Партії Регіонів

Продовжуємо  знайомити наших читачів з публічними заявами громадян та організацій щодо найголовніших проблем сучасної суспільно-політичної ситуації в  країні та нашому місті.  Публікуємо звернення - заклик відомого громадського діяча та лідера  НГО "Розвиток" Ганни Парфьонової  до членів Партії регіонів  після проведення  в Херсоні  6 грудня 2013 року мітингу на підтримку Прездента та партії влади. Людей - переважно бюджетніків  - туди зганяли  примусово,  тоді як добровільне  мирне зібрання  вільних громадян  так само примусово розганяли в різних містах України.

ЗВЕРНЕННЯ ДО ЧЛЕНІВ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ

6 грудня в Херсоні відбувся мітинг на підтримку політики діючої влади, яка виражається в повній зневазі до прав людини,  у влаштуванні провокацій проти власного народу, розтягуванні ресурсів держави, небаченому збагаченні тих, хто знаходиться при владі за рахунок повного зубожіння народу.

Організація мітингу проходила в ганебних сталінських традиціях примусу та залякування працівників бюджетної сфери щодо звільнення з роботи, якщо вони не візьмуть участі в мітингу. Інформацію про це повідомили учасникам ЄвроМайдану Херсон численні працівники бюджетної сфери. Такі самі методи залякування та примусу Партія Регіонів практикувала і на минулих виборах до Верховної ради, про що є безліч свідчень, навіть їх партнерів, представників Компартії України

Ми, представники ЄвроМайдану Херсона, заявляємо своє глибоке обурення такими діями влади, які вертають нас в часи сталінізму, та вимагаємо від чиновників Херсонської обласної державної адміністрації дати відповіді на такі питання:

1. Хто дозволив проводити мітинг в робочий час і зняти з роботи тисячі медиків, освітян, комунальників тощо?
2. За які гроші, в період кризи неплатежів, затримки виплат, була встановлена сцена?
3. Хто дозволив голові облдержадміністрації вносити розкол в херсонську громаду, адже він не проводив  переговори з представниками Євромайдану.

Ми звертаємось до представників бюджетної сфери з проханням не піддаватися на неправомірний тиск влади. Ніхто не посміє звільнити з роботи тисячі працівників, які чесно і професійно виконують свою справу та за мізерні кошти, завдяки своїй самовіданній праці на благо народу забезпечують функціонування всієї гуманітарної, соціальної та комунальної сфери міста.

Ми звертаємось до простих представників Партії Регіонів з проханням подумати про дії керівництва власної партії, порівняти їх з тоталітарними практиками сталінського режиму. Просимо вас згадати уроки історії, адже саме виконання злочинних наказів, боязнь протистояти їм приводила в історії України до страшних злочинів проти народу – голодоморів, тисяч невинно убієнних в роки війни, переслідування дисидентів.

Ми просимо вас проявити свою громадянську позицію і звернутися до ваших очильників з вимогою дослухатися до вимог народу, а ще краще – виходьте з такої партії, не бійтеся!

Ми разом повинні будувати вільну процвітаючу країну з європейськими нормами права та європейською якістю життя.

Ганна Парфьонова – лідер   громадської організації «Розвиток», активний член херсонської мережі ГАУ.

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: