четвер, 20 лютого 2014 р.

Новокаховська міська рада: хто найактівніший?

Керівництво Новокаховської міської ради, на думку експертів ХОО КВУ, створює рівні умови для висловлення власної позиції представникам всіх політичних сил. Внаслідок цього, засідання постійних комісій та пленарних засідань іноді затягується на 2-4 години. 

Під час круглого столу «Робота Новокаховської міської ради у 2013 році: проблеми та перспективи» експерти ХОО КВУ розповіли, що під час засідань постійних комісій та пленарних засідань, які вони відвідали, вони мали змогу впевнитися у тому, що кожен депутат незалежно від політичної приналежності має можливість висловитися, поставити запитання. 

Експерти зазначили, що пропозиції та зауваження депутатів, що перебувають у меншості, не беруться до уваги та не сприймаються як адекватні більшістю. 

Відсутність діалогу створює перешкоди для відображення та представлення інтересів усієї громади Нової Каховки, оскільки депутати від меншості теж обиралися місцевою громадою для донесення та вирішення своїх проблем.

Далеко не всі обранці активно беруть участь в обговоренні питань, ініціюють проекти рішень та вносять до них пропозиції. Наряду з дуже активними Оленою Михайловою (Совість України), Віктором Васильєвим (Партія регіонів), Георгієм Севрюковим (КПУ), Віталієм Миронцем (Фронт змін), Костянтином Черепановим (УДАР), Костянтином Загоруйко (Партія регіонів) та ще деякими їх колегами, спостерігається велика частина депутатів, які проявляють пасивність.

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: