вівторок, 4 лютого 2014 р.

Стати успішною жінкою-політиком допоможуть фільми

Для того, щоб стати успішною жінкою-політиком, не достатньо просто захотіти. Звісно, бажання – це дуже важливий фактор, але цінується у першу чергу професіоналізм. Саме для активних жінок, які прагнуть розпочати кар’єру в політиці, ВГО «Жіночий консорціум України» та Київський інститут гендерних досліджень створили шість навчальних фільмів – так би мовити азбуку для майбутнього політика.

Про це розповіла медіа-експерт ВГО «Жіночий консорціум України», автор фільмів «Жінки у політиці» Віра Карайчева на круглому столі, присвяченому презентації результатів дослідження «ЖІНКИ В ПОЛІТИЦІ: ШЛЯХИ, ПРОБЛЕМИ, УЧАСТЬ» . За словами експерта, жінки часто не знають, у якому напрямку рухатися. І саме тому були створені ці фільми, у яких експерти, педагоги, політики дають інформацію, необхідну для публічної людини.

У фільмах розповідається, з чого почати, як вибудувати свій імідж, подаються основи риторики та переговорів, розповідається, як співпрацювати зі ЗМІ і займатися саморекламою. Усі відеоматеріали є у вільному доступі на сайті «Жінки у політиці».

Озброївшись знаннями, отриманими з таких навчальних фільмів, кожна жінка зможе сміливо розпочинати кар’єру. «Головне, щоб ці фільми чоловіки не побачили» - жартує Віра Крайчева.

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: