середу, 20 травня 2015 р.

Передвиборна програма народного депутата Сергія Хлань (185-ий округ)


Публікуємо передвиборну програму народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 185 Хлань Сергія Володимировича від Політичної ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА».

Жити по-новому

Докорінних змін потребує уся держава - і суспільство, і влада. Громада повинна зрозуміти, що вона відповідальна за своє життя; влада повинна зрозуміти, що час безвідповідальності пройшов.

Для досягнення цієї мети, по-перше треба приділити увагу розвитку громадянського суспільства, по- друге, законодавчо гарантувати спрощену процедуру відкликання представника будь-якої гілки влади.

Жити вільно!

Українці вже довели, що не сприймають будь-якого тиску, чи то від своєї влади, чи ззовні.

Саме тому, ми впроваджуємо децентралізацію - збільшення прав громад. Децентралізація обов'язково призведе до розвитку громадянського суспільства та зародження середнього класу - ініціативних ті вільних людей, які зможуть ефективно контролювати та впливати на місцеву владу, що призведе до появи відповідальних політиків місцевого рівня.

Також розуміючи специфіку нашої області я гарантую не допустити приватизації Каховського Магістрального Каналу, оскільки це обов'язково призведе до повної залежності нашої області від однієї особи. Цей стратегічний об'єкт залишиться в державній власності та буде слугувати усій громаді.

Жити безбідно!

Людина, яка не може забезпечити свої мінімальні потреби не може бути вільною, а тому ми повинні створити умови для економічного розвитку кожного громадянина.

Сильною стороною нашої області є сільське господарство, тому нам необхідно стати лідером в цій галузі. Херсонщина повинна стати взірцем в питаннях технологій вирощування, транспортування, тваринництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції. В свою чергу розвинуте сільське господарство неодмінно підтягне за собою інші галузі - транспорт, туризм, легку промисловість, приладобудування. Також характерною особливістю нашої області є засушливі погодні умови, що дає нам додаткові перспективи - в нас існує природна дослідна площадка для ведення сільського господарства в умовах глобального потепління. З нашим досвідом Україна може безболісно та швидко пристосуватися до нових світових загроз.

Для цього нам необхідно розширення меліоративної системи, що потребує втручання держави. Тому одним з найважливіших моїх завдань є забезпечення реконструкції системи меліорації.

Жити чесно!

Жити чесно треба починати з себе. Верховна Рада законодавчо змусить усіх державних службовців декларувати доходи і розходи можновладця і його родини. Народ довіряє владу, тому народ має право знати, як вона використовується. Корупція, наче ракова пухлина вбиває нашу державу - вона з'їдає усі ресурси держави для збагачення вузького кола осіб, що мають владу. Саме для запобігання цьому і потрібно впровадити декларацію доходів та розходів державних службовців та членів їх родин.

Ми вже зрозуміли, що головною якістю державного службовця повинно стати його моральність та чесність. Такого працівника можна навчити працювати, проте професійного хабарника неможливо перевчити працювати чесно.

Жити безпечно!

У важкі часи ми повинні об'єднатися навколо лідера держави, припинити внутрішні чвари, які на руку лише ворогу. Ми повинні стати опорою для Петра Порошенко заради досягнення миру та спокою в державі.

Основним механізмом захисту є Армія, яку зараз підтримують волонтери, що є доказом довіри народу та розумінням своєї відповідальності. Але держава повинна взяти на себе функцію захисту громадян та відновлення потужних Збройних Сил України, адже «Хто не хоче годувати свою армію той годує чужу». Зміцнення обороноздатності країни має стати загальнонаціональною справою, наш ВПК не лише задовольнить більшість потреб армії, але і надасть поштовх відродженню промислового потенціалу.

 Ми, українці, знаємо, що саме людина, з почуттям власної гідності повинна стати основою нової держави

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: