пʼятницю, 18 березня 2016 р.

"Толока" депутата із виборцями


Мешканці херсонських вулиць Дніпропетровської та Ладичука об’єднались у важливій справі – разом подбати про свій мікрорайон. За допомогою в організації благоустрою, херсонці звернулись до свого депутата міської ради від партії “Солідарність” Дмитра Іванова.Як повідомляє прес-служба партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" допомога надійшла дуже вчасно: прибув транспорт для вивезення зібраного сміття, встановлені нові сміттєві баки, забезпечено знаряддя для прибирання. Крім того, особиста участь депутата у громадському облаштуванні разом з містянами значно підвищила настрій активістів.
Окрім спільної роботи відбулось живе та плідне спілкування про постійні проблеми благоустрою міста, про активне місце громади у підвищенні якості життя і відповідальність депутатів.
«Бути персонально відповідальним за місто й за людей – це не просто гасло, це –
сутність діяльності кожного депутата, – цитує прес-служба слова депутата Дмитра Іванова, – я вірю, що кожний депутат допоможе активним громадянам організуватися на своїх округах і провести такі ж весняні облаштування своїх вулиць та прибудинкових територій. Тільки так наше місто стане чистим та доглянутим».

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: