середу, 8 лютого 2017 р.

У Кочубеївській ОТГ відбулося громадське обговорення проекту Стратегії


 У п’ятницю в Кочубеївці відбулося громадське обговорення Проекту Стратегії розвитку Кочубеївської ОТГ, який підготували експерти Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень. Незважаючи на жорсткі погодні умови, які паралізували дороги й ускладнили можливість доїхати мешканцям віддалених сіл в межах ОТГ, на обговореннях були присутні 30 громадян.


Кочубеївці уважно вислухали виступ експертів Причорноморського центру , активно коментували документ, але в цілому схвалили його текст. Особливо їх цікавив блок культури і дозвілля, який наразі є в громаді проблемним.

Декілька останніх пропозицій в проект Стратегії вніс голова ОТГ Іван Дудар. Він зазначив, що кочубеївці вже добре знають цей документ, адже в робочу групу по його розробці входили активісти громади, виконкому. Також Іван Дудар зазначив, що Проект Стратегії буде винесений на найближчу сесію і, скоріше за все, буде прийнятий.

Нагадаємо, що херсонський Ресурсний центр з розвитку місцевої демократії працює за підтримки міжнародного фонду «Відродження». 

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: