вівторок, 4 квітня 2017 р.

В області відремонтують дороги майже на 300 млн грн


Депутати підтримали проект обласної програми виконання робіт з ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування на 2017-2018 роки.

Рішення прийнято членами постійної комісії з питань архітектури, транспорту, будівництва та житлово-комунального господарства, тарифної політики та взаємодії з підприємствами енергетичної галузі.

За інформацією виконуючого обов’язки начальника профільного управління ОДА, у цьому році планується ряд заходів по виконанню робіт з будівництва та реконструкції автомобільних доріг. Зокрема, поточний середній ремонт планується на наступних ділянках автомобільних доріг М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на Таганрог), Р-57 Цюрупинськ – Гола Пристань – Скадовськ, Т-04-03 Мар’янське – Берислав – /Р-47/ тощо.

За рахунок співфінансування з обласного бюджету заплановано ямковий ремонт на найпроблемніших ділянка по всіх районах області. А також облаштування майданчиків для розміщення пунктів габаритно-вагового контролю та встановлення світлофорних об’єктів на автомобільній дорозі Р-47 Херсон – Нова Каховка – Генічеськ у с.Дар’ївка поблизу загальноосвітньої школи.

Встановлення світлофорів та автотрасі М14 на під’їзді до м. Херсона в межах с.Чорнобаївка Білозерського району планується за рахунок місцевих бюджетів.

Загалом на заходи програми необхідно 292 006,3 тис. грн, з них 270 382,3 виділяє держава. З обласного бюджету необхідно 1 млн 300 тис. грн. У той же час, місцеві бюджети мають співфінансувати роботи у розмірі 20 324,0 тис. грн.
Джерело

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: