пʼятницю, 26 травня 2017 р.

Депутати Новокаховської міської ради розглянули звіт по виконанню бюджета - огляд сесії

25 травня, відбулась 30-а чергова сесія Новокаховської міської ради. Участь у пленарному засіданні взяли 28 депутатів із 36 обраних.

Спочатку присутні заслухали депутатське звернення Тетяни Ракші, а потім перейшли до розгляду питань, серед яких: виконання міського бюджету за перший квартал, затвердження бюджетних призначень загальноосвітнім навчальним закладам, а також затвердження заходів до міської соціальної цільової  програми  розвитку освітньої галузі.


В ході засідання депутати розглянули низку земельних питань, затвердили умови оплати праці міського голови та його заступників на ІІІ і ІV квартал поточного року, виділили кошти на закупівлю підручників для школярів, внесли зміни до рішення  міськради від від 17.01.2017 №662 “Про затвердження заходів на 2017 рік міської Програми розвитку охорони здоров’я міста Нова Каховка та першочергових заходів на 2016-2020 рр” та ін.

Наприкінці засідання, як це буває зазвичай, не обійшлось без дебатів та емоцій. Деякі депутати особливо емоційно відреагували на виступ голови комісії з питань депутської етики А. Кафідова, який розповів про розгляд звернення депутата О. Михайлової з приводу хуліганських дій – нецензурної лайки у Фейсбуці – депутата А. Рашевського. Та це  вже, як говорять, зовсім інша історія.

Закриваючи засідання, міський голова також подякував  тій депутській більшості, яка долучилась до провдення травневих свят, привітала ветеранів. Мер сказав спасибі кожному обранцю, який не проігнорував загальноміські заходи, взяв участь у флешмобі, приуроченому до Всесвітнього Дня вишиванки і власним прикладом покзав, що порозуміння можна досягти лише шляхом взаємоповаги та єднання.

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: