середу, 25 жовтня 2017 р.

Атестація: з якою частотою депутати ведуть прийом?


Чотири й більше разів на місяць прийом виборців ведуть усього дванадцять з п’ятдесяти чотирьох депутатів Херсонської міської ради. Про це можна дізнатися із офіційної інформації, яка була оприлюднена на сайті Херсонської міської ради.

Це три з дев’яти депутатів «Опозиційного блоку», по два депутати від Блоку Петра Порошенка «Солідарність», ВО «Самопомічі» та «Нашого краю». По одному депутату з ВО «Батьківщина», УКРОПу та ВО «Свободи». Жодного з депутата від Радикальної партії Олега Ляшка.
Зазначимо, що в серпні – вересні експерти Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень спільно з ХОО КВУ в рамках загальноукраїнської громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих рад»  відвідали майже всі місця прийому. Вони  застали лише десятьох з п’ятдесяти депутатів, які вели прийом виборців згідно графіку.
П’ять депутатів ведуть прийом виборців після 18-00, тобто у зручний для виборців час. Їхні прізвища озвучив голова ХОО КВУ Дементій Бєлий під час прес-конференції «Атестація депутатів Херсонської міської ради: перші підсумки».
Це – Сергій Волошинов та Юрій Кирилов (Блок Петра Порошенка «Солідарність»), Сергій Собчук («Опозиційний блок»), Михайло Чемерис (обирався по списках ВО «Самопоміч») та Олена Мазур (УКРОП).
"Проект «Атестація депутатів місцевих рад» реалізовується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» разом з партнерськими організаціями за підтримки Національного фонду демократії (NED, США). В Херсонській області за реалізацію кампанії з Атестації місцевих депутатів відповідає Херсонська обласна громадська організація Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень".

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: