четвер, 26 жовтня 2017 р.

Місця прийому чотирьох депутатів невідомі для виборців


Щонайменше чотири депутати Херсонської міської ради не ведуть прийом виборців в офіційно затверджених місцях прийому.

Основним джерелом інформації про місця прийому депутата для виборців є офіційний сайт Херсонської міської ради. Нажаль, інформація на цьому сайті є часто застарілою та невірною. У цьому переконалися волонтери Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень спільно з ХОО КВУ, які у серпні – вересні в рамках загальноукраїнської громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих рад»  відвідали майже всі місця депутатських прийомів. Волонтери  застали лише десятьох з п’ятдесяти депутатів, які вели прийом виборців згідно графіку.
А щонайменше чотири депутати з сорока, яких наші волонтери не змогли застати на місці у заявлених місцях свій прийом взагалі не вели.
Їхні прізвища озвучив голова ХОО КВУ Дементій Бєлий під час прес-конференції «Атестація депутатів Херсонської міської ради: перші підсумки».
Це депутат Олександр Васильєв з Радикальної партії Олега Ляшка та Юрій Клімінтенко з «Нашого краю». Вони раніше вели прийом виборців на своїх місцях роботи. Але тепер про місця їхнього прийому там нічого не відомо, а на сайті залишається застаріла інформація.
Приблизно така ж ситуація із Єгором Устиновим («Опозиційний блок») та Валентином Сухом (обирався за списками ВО «Самопоміч»). Вони вели прийом в партійних офісах, а тепер – невідомо де.
"Проект «Атестація депутатів місцевих рад» реалізовується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» разом з партнерськими організаціями за підтримки Національного фонду демократії (NED, США). В Херсонській області за реалізацію кампанії з Атестації місцевих депутатів відповідає Херсонська обласна громадська організація Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень".

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: