четвер, 29 квітня 2021 р.

В Кочубеївській громаді створена Діалогова група для вирішенню екологічних проблем

 

 

Для вирішення екологічних проблем громади в Кочубеївці створили «Діалогову групу». Особливість групи в тому, що до її складу наряду з керівництвом, посадовими особами та депутатами увійшло чимало представників громадськості, навіть активні школярі, які переймаються проблемами довкілля свого рідного краю.

Діалогова група затверджена розпорядженням сільської голови Людмили Костюк, і має напрацювати рекомендації по вирішенню екологічних проблем, які сформульовані в місцевому Плані стратегічного розвитку громади.

Можна зазначити, що створення подобного органу є інновативною практикою та свідчить про намір керівництва працювати прозоро, залучати громадян до прийняття рішень.

Тепер влада і громадськість сядуть за один стіл і будуть спільно вирішувати головні екологічні проблеми громади: засміченість населених пунктів та забруднення повітря, відсутність вивозу сміття та низький рівень озеленення  тощо.

Нагадаємо, що ініціатива створити діалогову групу з вирішення екологічних проблем в громаді виникла 7-го квітня в рамках круглого столу «Екологічні проблеми та виклики в Кочубеївській громаді». Враховуючи карантинні обмеження, наступна зустріч вже в форматі діючої діалогової групи заплановано провести в режимі онлайн на початку травня.  Темою зустрічі буде адаптація та впровадження розроблених експертами напрацювань у вирішенні екологічних проблем. 

Матеріал підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety .

Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

 

Контакти:

Херсон, Придніпровський узвіз, 1 оф. 8

Тел. +38 0552 34442

Факс +38 0552 34442 

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: