середу, 5 грудня 2012 р.

АНОНС: круглий стіл "Hовий міський голова херсона: суспільні очікування"

7 грудня о 12-00 в приміщенні Центральної міської бібліотеки імені Лесі Українки (вул. Карла Маркса 97) відбудеться круглий стіл «Новий міський голова Херсона: суспільні очікування», який організовує Херсонська обласна організація Комітету виборців України. Представники громадськості обговорять якості нового міського голови, які необхідні городянам, розкажуть про свої очікування від нового градоначальника.

У роботі круглого столу беруть участь представники профспілкових і громадських організацій, викладачі, соціологи, журналісти.

Модератор заходу - Дементій Бєлий, голова Херсонської обласної організації Комітету виборців України

Запрошуються усі зацікавлені ЗМІ.

Додаткові запитання адресуйте Дементію Бєлому, голові ХОО КВУ: 0954877627
Довідка: громадські активісти місцевих громадських організацій в координації з експертами ХОО Комітету виборців України будуть збирають, систематизують, аналізують, надають оцінку виконання передвиборчих програм, реалізації депутатських обов'язків по роботі в радах, прийому виборців, звітності перед виборцями і т.д.. Це робота проводиться у рамках проекту «Моніторинг виконання депутатських обіцянок як механізм громадського контролю і крок до створення ефективного громадянського суспільства», що реалізується за фінансової підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED).

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: