понеділок, 31 грудня 2012 р.

Передвиборна програма кандидата у народнi депутати України Путілова А.С.

Публікуємо передвиборну програму кандидата в народні депутати України
від партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» по 183 одномандатному виборчому округу Путілова Андрія Станіславовича, представлену на виборах 2012 р.
Партія «УДАР», від якої я йду на вибори, виступає за зміни української політики в інтересах суспільства та відповідно до європейських стандартів.
Я, як промисловець, громадський діяч та депутат Херсонської міської ради V та VI скликань прагну разом з командою партії УДАР досягти якісних економічних змін в Україні загалом та на Херсонщині зокрема.
Безробіття, занепад промисловості Херсонщини, руйнація економіки та соціальної сфери села, а як наслідок – зубожіння усіх верств населення Херсонської області та України в цілому.
Щоби змінити цю ситуацію, у фракції партії УДАР у Верховній Раді я спрямую зусилля на такі напрямки:

І. ЗЛАМАТИ КОРУПЦІЙНУ СИСТЕМУ
·         Провести антикорупційну люстрацію. Звільнити корумпованих та непрофесійних чиновників, правоохоронців, суддів і прокурорів.
·         Відкрити для громадян дані про доходи і витрати бюджетів всіх рівнів - кошти підуть на розвиток громади Херсонщини, а не в кишені чиновників.

ІІ. ВСТАНОВИТИ КОНТРОЛЬ ГРОМАДЯН НАД ДЕРЖАВОЮ
Запровадити:
·         Народне вето та Народний вотум недовіри. Громадяни на референдумі зможуть скасовувати рішення органів влади та місцевого самоврядування, а також відправляти у відставку голову місцевої держадміністрації, керівника міліції і податкової, прокурора, суддю.

ІІІ. ПОБУДУВАТИ КРАЇНУ РІВНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ
Державне квотування робочих місць для молоді на підприємствах та установах. Справедливе надання молоді доступного житла.
Реальна рівність доходів і можливостей працевлаштування для жінок і чоловіків.
·         Сприяння працевлаштуванню молоді Херсонщини за рахунок відновлення роботи Херсонських промислових підприємств та створення нових виробництв у регіоні.



ІV. НАДАТИ ВЛАДУ МІСЦЕВИМ ГРОМАДАМ
Стимулювати економічне зростання громад. 100% податку на доходи фізичних осіб, на землю та податку на нерухомість будуть залишатися на місцях. Розподіл інших податків буде забезпечувати фінансування всіх потреб громади: Нульова ставка податку на прибуток - для новостворених підприємств на 3 роки; для створених на депресивних територіях – на 5 років.
За рахунок цих коштів:
·         Впровадити сучасні технології переробки сміття на Херсонщині;
·         Фінансувати програму освітлення вулиць міст та сіл Херсонщини;
·         Фінансувати програму водозабезпечення Херсонщини;
·         Створити мережу ринків для реалізації сільськогосподарської продукції Херсонщини;
·         Забезпечити фінансування на розвиток та підтримку сільської медицини та культурно-спортивних закладів сіл Білозерського району, а також підтримка закладів медицини Херсонщини.
·         Спрямувати бюджетні кошти на відродження очисних систем Дар’ївки, Херсона, Білозерки.
·         Впровадити системи крапельного зрошення земель Херсонщини.
·         Забезпечити рівні права на фінансування з бюджету навчальних, виховних, спортивних і культурних закладів Херсонщини.
·         Недопущення будівництва в Антонівці портового терміналу.
·         Відновлення промислових зон та підприємств Херсона.

V. НАБЛИЗИТИ ЄВРОПЕЙСЬКЕ МАЙБУТНЄ
Гідні доходи. Кожен працюючий, не економлячи на харчах та одязі, на місячну зарплату зможе купити холодильник або пральну машину; пересічна сім’я протягом 3 років матиме змогу придбати автомобіль, протягом 10 – житло у місцевості проживання.
·         Створення системи автотранспортного перевезення мешканців Білозерського району та Херсона з урахуванням інтересів громадян Херсонщини.
·         Відродження села Станіслав, як промислового, переробного та транспортного вузла Херсонщини.
·         Відродження школи у селі Наддніпрянське, відновлення роботи необхідної кількості дошкільних та шкільних навчально-виховних закладів Білозерського району, недопущення їх закриття.

Всі говорять, що необхідно змінити країну. Ми це зробимо.
Настав час УДАРу!

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: