понеділок, 31 грудня 2012 р.

ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА КАНДИДАТА В НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ САЛЬДО В.В.


Публікуємо передвиборну програму кандидата в народні депутати України по 182 виборчому округу САЛЬДО Володимира Васильовича, представлену на виборах 2012 р. 
 
 «Іду працювати від Херсона. Залишаюсь херсонцем»
(Варіанти: «Іду працювати від Херсона для херсонців», «Працюю для Херсона. Залишаюсь херсонцем», «Служив і буду служити Херсону»).

Шановні херсонці!
Десять років ми разом з вами живемо і працюємо в Херсоні. Змінювалися часи і умови життя, мінялися державні та регіональні лідери, країна розривалася між різними політичними курсами, а в Херсоні ми зберегли стабільність.
Це наше головне спільне досягнення. Адже ми працюємо єдиною командою, командою херсонців. З вірою і оптимізмом розвиваємо місто.
Багато зроблено. Вирішені гострі міські проблеми, але ми працювали самотужки. Ми змогли б набагато більше, маючи тих, хто б відстоював Херсон у вищих органах влади.
Єдиною командою Партії регіонів як керівник-практик я, спільно з однопартійцями, працюю над реалізацією передвиборних програм партії і Президента. Життя показує, що в них закладені реальні шляхи розвитку держави: позаблоковий статус України – гарантія безпеки держави та громадянина, євроінтеграція – стратегічний зовнішньополітичний вектор України.
Програма Президента України В. Януковича та Партії регіонів втілює розвиток достойного життя кожного українця, а для мене – кожного херсонця.
Вважаю за доцільне широке використання рідної мови на територіях компактного проживання національних меншин.

______________________________


«Добробут України починається з добробуту
Херсона», - Володимир САЛЬДО
Що таке достойне життя?
ДОСТАТОК ХЕРСОНЦІВ
Буду відстоювати прийняття законів, які б гарантували підвищення пенсій для простих людей у два рази, мінімальної заробітної плати - в три рази; збільшення соціальних виплат відповідно до збільшення (рівня) реальних цін на ринку.

МОЖЛИВІСТЬ ЗАРОБЛЯТИ
Буду залучати державні замовлення для херсонських підприємств:
суднобудування та машинобудування, будівництва, харчової та легкої промисловості.
            Херсон має стати центром переробної промисловості області.
            Сприятиму закріпленню на державному рівні механізму отримання першого робочого місця для випускників. (Молодим спеціалістам – перше робоче місце).

            Буду ініціювати зміни до законодавства, які  забезпечать комфортні умови для розвитку малого і середнього бізнесу.

КОМФОРТНЕ ЖИТТЯ
            У наступному році всі херсонці отримуватимуть питну воду безперебійно. Ми довели, що цілодобове водопостачання в Херсоні – це реальність.

            Сприятиму державному фінансуванню для забезпечення освітлення всіх вулиць і дворів, ремонту доріг, розвитку комунального транспорту, ремонту покрівель і ліфтів.

            Зароблене херсонцями буде служити громаді!
           
ЩАСЛИВА СІМ’Я В БЛАГОПОЛУЧНОМУ МІСТІ
Сприятиму практичній реалізації Державної програми з будівництва доступного житла,  безоплатного виділення земельних ділянок під будівництво соціальних житлових будинків.
            Пільгове довгострокове кредитування для вирішення житлових проблем молодих сімей, вчителів, лікарів, працівників культури стане реальністю.
Забезпечу  достатнє фінансування програм зі збереження здоров’я дітей, розвитку сімейної медицини,  фізичної культури та спорту, розширення доступної мережі гуртків та секцій для розвитку здібностей дітей.
Сприятиму збільшенню бюджетних місць у вузах для дітей, чиї батьки працюють у бюджетній сфері.
____________________________________

Я ВПЕВНЕНИЙ У РЕАЛЬНОСТІ ВИКОНАННЯ КОЖНОГО ПУНКТУ ЦІЄЇ ПРОГРАМИ, ОСКІЛЬКИ УСВІДОМЛЮЮ СЕБЕ ЧЛЕНОМ ЗГУРТОВАНОЇ ЕФЕКТИВНОЇ КОМАНДИ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ.
Я ДОБ'ЮСЯ, ЩОБ ЗНАЛИ І ПОВАЖАЛИ ХЕРСОН. НАЙГОЛОВНІШИМ У МОЇЙ РОБОТІ БУЛИ, Є І БУДУТЬ ІНТЕРЕСИ НАШОГО МІСТА.
Я ІДУ ПРАЦЮВАТИ ВІД ХЕРСОНА І ЗАЛИШАЮСЯ ХЕРСОНЦЕМ!

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: