пʼятницю, 13 вересня 2013 р.

Депутати Каховської міської ради: навіщо відвідувати всі засідання комісій і сесій?

каховкаУсі сім пленарних засідань сесії Каховської міської ради відвідали всього дев'ять депутатів із тридцяти шести (25%). Депутат Микола Пожитько взагалі не явився ні на жодне. Усі інші (72%) відвідали від 1 до 6  засідань.


Така інформація була отримана від Каховської ради у відповіді на інформаційний запит, відправлений ХОО КВУ наприкінці липня.

З депутатськими комісіями ситуація ще гірша. Лише шість депутатів (16%) були присутні на всіх 7 засіданнях. Не прийшли ні на жодне 2 чоловіка – Микола Пожитько та Євген Рищук. 77% депутатів відвідали від 1 до 6 засідань.

Щодо прийому виборців на сьогоднішній день депутати Каховської міської ради проводять його таким чином:

-    депутати від Партії регіонів здійснюють прийом в приймальні по вул. Кірова, 2,"а", щоденно з 9-0 до 17- годин, телефон 4-32-52.

-   депутати від Комуністичної партії України приймають в будівлі по вул. Леніна, 18, в понеділок, середу, п’ятницю, з 8-00 до 13-00 годин, телефон 2-08-45.

-   депутати від "Сильної України", "ВО "Батьківщина" та "Народна екологічна партія"  підтримують мобільний зв’язок із виборцями (так у офіційній відповіді)


Джерело "Політична Херсонщина"

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: