середу, 9 жовтня 2013 р.

Херсонська обласна рада працює 50 на 50


З 84 депутатів усі 3 засідання сесії обласної ради за півроку відвідало 45 депутатів (тобто 53 %). 2 засідання – 27 депутатів, 1 засідання – 11 депутатів, жодного – 1 депутат (Сергій Тріщанович*).


Така інформація була отримана від Херсонської обласної ради у відповіді на інформаційний запит, відправлений ХОО КВУ наприкінці липня.

На постійних комісіях за період з 01 січня року по 25 липня 2013 року з 77 депутатів жодну не пропустило 38 чоловік (49%). Лише на одній було 6 депутатів, не прийшов ні на жодну 1 депутат – Сергій Тріщанович.

На сесіях обласної ради у поточному році депутатами оголошено 10 звернень, а саме: щодо спрощення порядку надання в оренду земель сільсько­господарського призначення та скасування штрафних санкцій, недопустимості збільшення орендної плати за землю, спрощення дозвільної документації при оформленні водопостачання для потреб сільського господарства, газифікації та водопостачання окремих населених пунктів області, фінансування проходження медоглядів працівниками закладів освіти, перейменування вулиць у м. Херсоні.



* На сьгодні Сергій Тріщанович вже не є депутатом міськради. Він написав заяву про дострокове припинення депутатських повноважень.

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: