середу, 13 листопада 2013 р.

Депутати вимагають аналізу молоді

Депутатам міської ради цікаво, чим живе херсонська молодь.


Запропонував зробити ґрунтовний аналіз молодіжного середовища депутат міської ради Віктор Трамбовецький на спільному засіданні комісії з питань освіти, культури, туризму, спорту та у справах молоді та комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.

Під час висвітлення заступником міського голови Сергієм Черевком питання «Про доповнення розділу 7 Міської програми «Молодь Херсона» на 2010/14 роки», Віктор Дмитрович виступив з таким коментарем:

«Коли ми розроблюємо програму, зокрема «Молодь Херсону», хотілося б мати аналіз становища молодіжного середовища, зокрема скільки у нас наркоманів, п’яниць, в’язнів, скільки ВІЛ-інфікованих. Скільки працюючої молоді, студентського середовища, сільської молоді. Бо, не знаючи стану, ми не можемо визначити не мету, ні завдання, ні шлях досягнення цієї мети. Адже програма базується на ґрунтовному аналітичному підході аналізу стану».

Сергій Черевко погодився з цією пропозицією та пообіцяв підготувати аналіз.

- Колись у свій час ми опитали, і була тривожна ситуація. 95% пишається тим, що вони українці, а 70% не бачить перспективу в державі, - додав Віктор Трамбовецький.



Еще статьи по теме:

Немає коментарів: