неділю, 11 жовтня 2015 р.

Найбільше кандидатів в Херсонську обласну раду висувають БПП, Наш край та Укроп

Усього в Херсонській області 64 територіальних виборчих округів, в кожному з яких повинні обрати депутата в обласну раду. Своїх кандидатів висувають 15 партій (усього виходить 752 людини). Яка ж партія пропонує найбільше кандидатів та кому випала честь очолювати списки?

Найбільше кандидатів – 65 (враховуючи першого кандидата) – висувають БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ" (перший номер – діючий губернатор Андрій Путілов), "Наш край" (№ 1 - професор кафедри податкової та бюджетної політики ХНТУ Віталій Булюк), "УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП" (перший номер – директор херсонського театру ім.М.КулішаОлександр Книга).
"Опозиційний блок" висуває в обласну раду 64 кандидати. Перший номер – директор Суднобудівного холдингу СМАРТ МАРИТАЙМ ГРУП та депутат поточної каденції Херсонської міськради Василь Федін.
У списку ВО "Батьківщина" 63 кандидати. Перше місце посідає Юрій Одарченко – екс-губернатор, голова Херсонської обласної організації ВО «Батьківщина», директор ПАТ "Будівельна компанія "Будмеханізація".
Партії "Відродження" та ВО "Свобода" висувають в обласну раду по 60 кандидатів. Перший номер від «Відродження» - голова корпорації "Укрмостобуд" Михайло Опанащенко. У ВО «Свобода» № 1 – Олег Гаврилко, голова Херсонської обласної організації ВО «Свобода».
«Радикальна партія Олега Ляшка» висуває в обласну раду 58 кандидатів, очолює список Микола Ставицький, керуючий справами ТОВ «Спорт – Статус».
Від "Партії місцевого самоврядування" висувається 56 кандидатів. Перший номер – асистент кафедри лісового та лісопаркового господарства ХДАУ Михайло Мельник.
"СОЦІАЛІСТИ" висувають в обласну раду список з 53 кандидатів, який очолює Валерій Літвін, екс-керівник УМВС в Херсонській області, генерал-майор, нині безпартійний пенсіонер.
Партія "Нова держава" висуває 48 кандидатів в обласну раду. Перший у списку – начальник СТО ООО "Херсонавтотранс"Анатолій Кобець.
У списку партії "Союз Лівих Сил" 48 кандидатів в депутати Херсонської міської ради. Перша у списку – Катерина Самойлик, народний депутат п’яти скликань, екс член президіума ЦК КПУ а нині безпартійна пенсіонерка.
Об’єднання "САМОПОМІЧ" висуває в обласну раду 33 кандидати. Список очолює заступник генерального директора ПраТ "Чумак»Олександр Таранишин.
Партія "Сила і Честь" висуває в обласну раду 13 кандидатів, перший номер – Голова ПП "Сила і честь" Олександр Вітковський.
Лише одного кандидата (причому безпартійного) висуває "Всеукраїнська партія духовності і патріотизму" – Юрія Звірика. Окрім того, що це херсонець з вищою освітою про нього нічого не відомо.
Нагадаємо, що місцеві вибори заплановані на 25 жовтня 2015 року. 

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: