неділю, 11 жовтня 2015 р.

Скільки кандидатів висувають партії в Херсонську міську раду та хто перший у списках

Усього в Херсонській області 54 територіальних виборчих округів, в кожному з яких повинні обрати депутата в міську раду. Своїх кандидатів висувають 17 партій (усього виходить 719 людини). Яка ж партія пропонує найбільше кандидатів та кому випала честь очолювати списки?

По 55 кандидатів висувають партії:
• "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ" (перший кандидат – фізична особа-підприємець Олена Урсуленко);
• "Відродження" (перший кандидат – голова корпорації "Укрмостобуд" Михайло Опанащенко);
• Партія Зелених України (перший кандидат – екс-губернатор Херсонщини, доцент кафедри менеджменту та бізнесу Київського національного університету культури та мистецтва Борис Сіленков),
• "Наш край" (перший кандидат – екс-мер Херсону, голова правління Асоціації "Будінвестоюз" Володимир Сальдо);
• "СОЦІАЛІСТИ» (перший кандидат - Вікторія Жмурченко, член партії «Соціалісти», тимчасово не працює);
• "Союз Лівих Сил" (перший кандидат - голова правління ХМГО "Лікарняна каса" Вадим Ільмієв);
• "УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП" (перший кандидат – голова херсонської обласної регіональної парторганізації УКРОПу Віталій Богданов.
Політична партія ВО "Батьківщина" висуває в Херсонську міську раду 52 кандидати. Перший кандидат – юрисконсульт ТОВ "ХП "Стріла", нині виконуючий обов’язки голови міської організації «Батьківщини» Дмитро Ільченко.
У списку політичної партії "Об’єднання "САМОПОМІЧ" 43 кандидати. Перший кандидат – Андрій Дмитрієв, член «Самопомочі», приватна особа-підприємець.
Політична Партія "Опозиційний блок" висуває в міську раду 38 кандидатів. Перший кандидат – доцент кафедри менеджменту та маркетингу ХНТУ Єгор Устинов.
Політична партія "Громадянська позиція" висуває 35 кандидатів. Перший кандидат – приватний підприємець Валерій Синявський.
У списку Радикальної партії Олега Ляшка 35 кандидатів. Перший кандидат – Сергій Білоковиленко, фізична особа-підприємець.
"Партія місцевого самоврядування" пропонує список з 34 кандидатів. Перший кандидат – директор ТОВ "Юридична компанія "Юг Гранд" Дмитро Власенко.
«Всеукраїнська партія духовності і патріотизму» висуває у міську раду 33 кандидати. Перший кандидат – Олексій Рибаков, який, як зазначено у списку, тимчасово не працює.
У списку політичної партії "Нова держава" 32 людини. Перший кандидат – Директор "МОЛС" Олег Лахненко.
Політична партія ВО "Свобода" висуває 31 кандидата. Перший кандидат – екструдерщик ТОВ "Амалтея" Євген Матковський.
Лише одного кандидата висуває "БЛОК ДАРТА ВЕЙДЕРА" – Вейдера Дарта Володимировича, який тимчасово не працює та живе в Києві.
Нагадаємо, що місцеві вибори заплановані на 25 жовтня 2015 року.

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: