понеділок, 14 грудня 2015 р.

У Херсоні відбудеться круглий стіл Угода про Асоціацію між Україною та ЄС: Регіональний вимір»

17 грудня 2015 року о 09:30 у конференц-залі Херсонської обласної державної адміністрації (площа Свободи, 1, перший поверх) відбудеться семінар-круглий стіл в рамках проекту «Рада за Європу» на тему «Угода про Асоціацію між Україною та ЄС: Регіональний вимір». Депутати місцевих рад, представники уряду та провідні експерти України та ЄС обговорять роль Угоди про Асоціації для регіонального розвитку.


Під час круглого столу буде зокрема обговорено Угоду про поглиблену та всеохоплюючу зону вільної торгівлі, економічну та секторальну співпрацю та її регіональні акценти, перспективи українського сільськогосподарського експорту в ЄС, розвиток транспортного сектору, участь в програмах ЄС.

Круглий стіл організовано за підтримки Української частини Парламентського комітету асоціації, Херсонської обласної ради,  Херсонської обласної державної адміністрації та Херсонської обласної організації Комітету виборців України. Серія круглих столів в рамках проекту «РАДА за ЄВРОПУ» впроваджується Лабораторією законодавчих ініціатив та фінансується Європейським Союзом.  


Преса запрошується до участі: 
Що? ПРЕС-ПОЙНТ
Коли? 17 грудня, 09:30
Де? Херсонська обласна державна адміністрація (площа Свободи, 1), конференц-зал на першому поверсі

Акредитація до 16.12.2015 за електронною адресою proekt-uvpukr.net або телефоном +38-0552-22-30-76.

Довідкова інформація:

Проект «РАДА за ЄВРОПУ» спрямований на підвищення рівня знань, пов'язаних з ЄС, особливо щодо реалізації Угоди про Асоціацію і співробітництва Україна-ЄС, членів парламенту України і місцевих політиків шляхом проведення шести тематичних круглих столів у Верховній Раді та місцевих радах.

Підвищення рівня знань про ЄС та реалізацію УА дуже очікується в парламентській більшості України. Проект «РАДА за ЄВРОПУ» відповідає на ці виклики шляхом аналізу результатів опитування знань щодо УА серед членів парламенту, підготовки аналітичних звітів і матеріалів та організації ряду інформативних круглих столів. Проект триватиме до жовтня 2015 року та реалізовується Лабораторією законодавчих ініціатив, одним із провідних українських аналітичних центрів, створених у 2000 році. Проект фінансується ЄС.

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: