вівторок, 1 грудня 2015 р.

Програма. "Відродження" Херсонщини очолить Михайло Опанащенко

"Відродження" Херсонщини очолить Михайло Опанащенко

Партія "Відродження" та Ліберальна партія України підуть на вибори разом. Про це їх лідери оголосили на форумі в Києві. Партії будуть вести до місцевих рад усіх рівнів команди професіоналів, фахівців, які здатні відродити економіку кожного міста, села чи селища та забезпечити гідний рівень життя кожній родині.

В Херсоні та Херсонській області об'єднану команду Ліберальної партії та партії "Відродження" очолить наш земляк, голова всеукраїнської корпорації "Укрмостобуд" Михайло Опанащенко. Кандидати в депутати місцевих рад, кандидати на посади міських, сільських та селищних голів будуть висуватися від партії "Відродження".

Партія "Відродження" зареєстрована 15 червня 2004 року. Першим головою партії був міністр транспорту та зв'язку, Герой України Г.Кірпа. При заснуванні партії її ядро склали залізничники, моряки, портовики та працівники інших галузей транспорту і народного господарства.

Партія "Відродження" - перша в Україні політична сила, що об'єднала залізничників, будівельників, промисловців. Це є особливістю та перевагою "Відродження". Основне завдання, яке поставила перед собою партія: привести до влади професіоналів, фахівців для відродження промислового потенціалу та підприємств України.

У своїй основній програмі партія "Відродження" ще у 2004 році визначила: "Економічна політика держави має бути повернута обличчям до реального життя народу, до діяльності підприємств, заводів, фабрик, різних установ. Її пріоритетними завданнями мають бути: робота, добробут, зарплата, пенсії, житло, освіта, культура, безпека.

Підприємницька ініціатива, чесна конкуренція, задоволення потреб споживача, підприємств і громадян України - ось основні умови сучасного ринку господарювання, які ми будемо підтримувати і розвивати. Партія "Відродження" займає чіткі позиції в регіональній політиці, - насамперед пріоритет для нас - збереження цілісності України.

Такі завдання багатотисячна партійна команда завжди ставила перед кандидатами, яких неодноразово висувала на парламентських та місцевих виборах. 5 червня 201 5 року відбувся установчий з'їзд оновленої всеукраїнської партії "Відродження". До партії увійшли народні депутати - мажоритарники з різних регіонів України, які сьогодні входять у Верховній Раді в депутатську групу "Відродження".

Партія "Відродження" має свої осередки по всій Україні, в кожній області. В її лавах нараховується більше 43 тисяч членів. Це аксіома часу, коли в тяжкі для державної економіки часи ставка робиться на професіоналів, спеціалістів, які здатні керувати, будувати і розвивати. Вже багато таких лідерів по всій території України приєднались до команди партії "Відродження".

Некомпетентність та дилетантство у владі - це зупинка підприємств та зубожіння населення, спад економіки країни. Ми ведемо в ради всіх рівнів фахівців і професіоналів, які здатні працювати на результат та відродити українську економіку. Приєднуйся до відродження країни! Так - ми здатні!
Прес-служба ХОО партії "Відродження"

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: