пʼятницю, 7 квітня 2017 р.

Президія ухвалила порядок денний ХІІ сесії обласної ради



Учора постійна комісія з питань бюджету та фінансів удруге розглянула проект змін до обласного бюджету 2017 року. Нарешті, облдержадміністрацією були враховані звернення депутатів та внесені відповідні зміни до офіційного документу. Тому проект члени комісії підтримали одноголосно. Пройшло питання і сьогоднішню Президію.


Загалом Президія розглянула 50 питань, з яких 45 питань підтримано без правок, 4 питання пройшли далі з урахуванням правок, 1 взагалі направлено на доопрацювання.

Зокрема, моніторинг зазначений у звіті щодо результатів виконання плану заходів з реалізації у 2016-2017 роках Стратегії розвитку Херсонської області до 2020 року необхідно доповнити відповідними індикаторами.

А Порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Херсонської області – доповнити ще одним посиланням на нормативний документ.

В той же час, питання щодо виконання програми економічного, соціального та культурного розвитку на 2016 рік за підсумками року потребує додаткового опрацювання, тому на сесії не виноситиметься.

Нагадаємо, ХІІ сесія Херсонської обласної ради відбудеться у понеділок, 10 квітня, о 10:00.
Джерело

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: