середу, 3 травня 2017 р.

Горностаївські депутати виступили проти ринку землі


28 квітня 2017 року відбулося шістнадцяте пленарне засідання Горностаївської районної ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь голова та заступник голови Горностаївської районної державної адміністрації, депутати районної ради, керівники підприємств, установ, організацій району, працівники виконавчого апарату районної ради та інші.

На початку сесії депутат районної ради Юрій Васильєв (Аграрна партія України) звернувся до колег з пропозицією підтримати та направити звернення до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України та народного депутата України Іванна Вінника щодо можливості збільшення ліміту пільгової електроенергії до 500 КВт мешканцям негазифікованих населених пунктів, а також про недопущення скасування мораторію на продаж сільськогосподарської землі. Депутати одноголосно підтримали дані звернення - повідомляє офіційний сайт Горностаївської районної ради

На розгляд сесії було винесено 13 проектів рішень, які  відповідно  до  Регламенту  районної  ради  попередньо  були  розглянуті  депутатами на  спільному засіданні  президії  та  постійних  комісій районної ради 25 квітня.

За для створення правових, соціальних і економічних умов належного функціонування та розвитку сім’ї, утвердженні духовно і фізично здорової, матеріально та соціально благополучної сім’ї, забезпеченні виконання сім’єю її основних функцій затверджено програму „Підтримка  сім’ї на період до 2019 року”.

Визначення пріоритетів, основних напрямів та заходів національно-патріотичного виховання дітей та молоді, розвитку відповідних інститутів суспільства, забезпечення змістового наповнення національно-патріотичного виховання є основною метою затвердженої депутатами районної ради програми національно-патріотичного  виховання «Дитина – громадянин – патріот Батьківщини» на 2017 – 2021 роки.

Внесено зміни та доповнення до таких програм в частині фінансування, як:

    програми підвищення якості казначейського обслуговування місцевих бюджетів на 2016 - 2019 роки;
    комплексної програми організації допомоги Горностаївському відділенню поліції Каховського ВП ГУНП в Херсонській області у забезпеченні охорони громадського порядку, безпеки громадян, профілактики злочинності на території району на 2016 – 2017 роки.

З метою встановлення єдиного механізму організаційно-правових заходів щодо призначення на посаду або звільнення з посади  керівників підприємств, установ та закладів, що належать до спільної власності територіальних громад Горностаївського району затверджено Порядок їх призначення та звільнення, а також типові контракти.

З питань, які відносяться до компетенції постійної комісії з питань комунальної власності затверджено дві технічні документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 36,2877 та 48,0000 га.


P.S. Нажаль, на офіційному сайті Горностаївської районної ради станом на початок травня розміщений останній протокол чотирнадцятого пленарного засідання сесії за 24 лютого, тому ми не можемо проаналізувати позиції районних депутатів та відповідність їхньої позиції передвиборчим обіцянкам.  

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: