понеділок, 27 грудня 2010 р.

Обіцянки депутатів "Третьої сили" в Херсонській міській раді

Партія «Третя Сила» представлена в міській раді чотирма депутатами. Партійну організацію створено на базі Громадського руху «Відродження Херсону», після того,  як стало зрозуміло, що на місцевому рівні не буде передвиборчих блоків. 
В період виборів партія знаходилась в жорсткій опозиції до міської влади, а її лідер Андрій Путілов був одним з головних конкурентів Володимира Сальдо. 

Сучасну позицію фракції поки що остаточно визначити не можна, але поведінка депутатів на перших сесіях міськради показує, що вони не будуть «надійною опорою» мера та правлячої партії. 
Як така,  передвиборча програма оприлюднена не була, але в одному з номерів партійної газети були надруковані тези: «Що буде зроблено командою Путілова Андрія»
Ми вибрали з них конкретні обіцянки:
- система безконтрольного витрачання бюджетних коштів буде скасована;
- в кожному дворі буде дитячий майданчик;
- якісні комунальні тарифи, перевіримо діяльність ЖЕКів, громадяни платитимуть за ті послуги, які отримують;
- ми створимо нові робочі місця; 
- ми відновимо цілодобове постачання води;
- ми зробимо освітлення на кожній вулиці;
- ми проведемо чесний конкурс для маршрутних перевізників, транспорт працюватиме з 5.00 до 24.00, відновимо дороги міста;
- тепло в кожний дім, створення автономних котелень, відновлення тепломереж;
- ми зупинимо побори в школах за рахунок збільшення бюджетного фінансування освіти, 
- ми підвищимо якість медицини, забезпечимо громадян безкоштовною медициною та ліками;
- соціальне забезпечення жителів передмістя;
- буде чесна влада, залучимо КРУ та прокуратуру для виявлення схем «відкатів», встановимо в кабінетах чиновників веб-камери. 
Ці пункти,  в принципі,  співпадають з головними засадами програми Андрія Путілова як кандидата на посаду міського голови.
Як бачимо, всі проблеми підняті «Третьою силою» є актуальними для міста, такими, виконання яких можна контролювати. Більшість з них перекликається з проблемами інших партій, в тому числі і з Партією регіонів, будемо сподіватись на плідну роботу фракції.
Підготовлено Олександром Мошнягулом, грудень 2010 р.

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: