середу, 5 березня 2014 р.

Новий губернатор заспокоїв – російських солдатів у Херсонській області немає

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Одарченко запевнив, що на території області не помічено пересування представників збройних сил Російської Федерації.

- Місцеві жителі можуть бути спокійні, ми забезпечуємо нормальне функціонування всіх підприємств, які забезпечують життєдіяльність городян, - заявив Юрій Віталійович під час сесії Херсонської обласної ради.

- У нас облаштовано декілька блокпостів, на яких знаходяться органи збройних сил України, працівники міліції. Вони співпрацюють зі службами безпеки України.   Таким чином ми забезпечуємо порядок і належний режим на кордонах Херсонської області, - додав губернатор.

Також Юрій Одарченко запевнив. Що служба безпеки України, управління внутрішніх справ мобілізувало свою роботу та знаходиться в режимі цілодобового чергування.

- Оформлені офіційні кордони, котрі не дають переміщатися вантажам і збройним силам по кордонам Херсонської області, - прокоментував Одарченко.

Голова ОДА також подякував громадськості за те, що організовані додаткові пункти спостереження, які дозволяють мати всебічну інформацію щодо можливого пересування невідомих осіб чи представників інших армій на території херсонської області.

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: