середу, 20 травня 2015 р.

Передвиборна програма народного депутата Івана Вінника (184-ий округ)

Публікуємо передвиборну програму народного депутата України Вінника Івана Юлійовича, обраного по виборчому округу №186.


1. Збереження Української незалежності, держаної цілісності та єдності

Сьогодення виявило надзвичайні загрози Незалежності України. Нація українців постала перед наявною загрозою фізичного та духовного знищення. Країна згуртувалася у єдиному загалі по бороні Держаних кордонів та Незалежності. Створення потужного українського війська мусить стати головною метою кожного патріота України.

Українські державні дипломати мусять відкрити другий фронт по збереженню України. Так само як українські герої боронять кордони із зброю у руках – сила слова мусить стати потужною зброєю українських дипломатів.

Кожен громадянин-патріот, мусить повчати своїх дітей, переконати своє оточення, загартувати віру в те що для українців гасло “Україна понад усе” є святим заповітом.  

2. Соціальний захист пенсіонерів

Пенсія повинна становити суму, не меншу прожиткового мінімуму.

Громадяни, які стали пенсіонерами, не мають інших джерел доходів, окрім пенсійного забезпечення.

3. Соціальний захист малозабезпечених верств населення,  а також інвалідів

В країні не повинно бути малозабезпечених громадян. Держава зобов'язана запропонувати роботу кожному, хто її шукає.

Громадянам, які не можуть працювати у зв'язку з інвалідністю або недієздатністю, держава зобов'язана забезпечити мінімальний прожитковий мінімум.

4. Підвищення статусу та матеріального забезпечення вчителів і працівників дошкільних закладів

Ми зобов’язанні створити такі умови,  коли професія вчителя стане в країні найбільш шанованою та престижною, а робота – гідно оплачуваною.

Одним із найефективніших засобів, що може підвищити статус професії вчителя, може стати надання представникам цієї професії статусу державного службовця.

Дошкільна та шкільна освіта мають бути безкоштовними для всіх громадян України.

5. Забезпечення загальної зайнятості як запорука економічного та інтелектуального процвітання держави

Відсутність стабільності у роботі призводить до нестабільності у суспільстві зі всіма тяжкими наслідками, що звідси випливають. А саме –  росту злочинності, розлученню родин, низької народжуваності, інтелектуальної деградації.

Держава не повинна сприймати зайнятість як тільки спосіб заробітку на життя, питання зайнятості населення треба розглядати набагато ширше. Саме завдяки праці людина постійно розвивається та удосконалюється як індивідум. Працююча людина – це основа гармонійного розвитку суспільства.

6. Підвищення середніх заробітних плат, що буде забезпечене за рахунок створення конкуренції на ринку праці

Кількість робочих пропозицій має бути завжди більшою за  кількість тих, хто потребує роботи.

Перевищення попиту на працюючого над пропозицією робочої сили дасть пряму та позитивну відповідь на питання, які дуже часто виникають в зв'язку з працевлаштуванням та, почасти, залишаються без відповіді.

7. Сильна Країна  - заможне та безпечне життя в Україні та Європі

Соромно так далі жити !

Політика держави має бути прагматичною та забезпечувати постійне зростання української економіки. Ріст економіки –це запорука поліпшення життєвого рівня наших громадян (особливо малозабезпечених),  це – запорука високого рівня забезпечення громадян працею  та росту реальних доходів населення.

Тільки високий рівень розвитку нашої економіки, її конкурентоспроможність у світовому розподілу праці можуть забезпечити високі соціальні стандарти.

Потужна, матеріально забезпечена та сучасна Українська армія із сильним духом військом – є запорука безпеки ти миру для нашої Держави сьогодні та в майбутньому. Українська нація буде виконувати почесну функцію із забезпечення геополітичної стабільності в Європі.   

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: