середу, 10 лютого 2016 р.

На Херсонщині 26 депутатів-свободовців

 7 лютого 2016 року у Херсоні за участи Голови ВО "Свобода" Олега Тягнибока відбулась звітна конференція обласної організації. Під час заходу було заслухано звіт щодо результатів останніх місцевих виборів та аналіз роботи новообраних депутатів місцевих рад.
Олег Тягнибок відзначив, що свободівці Херсонщини показали найкращий результат на півдні України, здобувши фракції у понад 10 радах (Херсонській міській, Суворовській, Дніпровській і Комсомольській районних в Херсоні, Бериславській районній та міській, Високопільській районній, Нововоронцовській районній та селищній (райцентр), Голопристанській міській). Загалом це 26 депутатів.
"Сьогодні ми бачимо, що ідеї та програмові засади свободівців починають закріплюватись на теренах південної України, свідченням цього є успішні результати Херсонської "Свободи" на останніх місцевих виборах. Не дивлячись на те, як тяжко "Свобода" входила в той виборчий процес, який проходив під знаком політичних репресій після подій 31 серпня під Верховною Радою України, нам все таки вдалось вистояти та показати гідний результат по всій Україні та на Херсонщині зокрема", - наголосив очільник ВО "Свобода" Олег Тягнибок.
Прес-служба Херсонської міської організації ВО "Свобода"

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: