понеділок, 22 лютого 2016 р.

Херсонські депутати-свободівці провели особистий прийом громадян


20 лютого 2016 року депутат Херсонської міської ради Олександр Ложичев та депутат Дніпровської районної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" провели особистий прийом громадян. Зустріч відбулася з мешканцями на Бериславському шосе, де було обговорено нагальні проблеми херсонців та шляхи їхнього розв'язання.

На зустрічі також був присутній міський голова Володимир Миколаенко, який відгукнувся на запрошення депутатів-свободівців щодо усунення нагальних проблем херсонців - повідомляє Прес-служба Херсонської міської організації ВО "Свобода"
"Сьогодні ми вже вкотре робимо такі відкриті зустрічі з нашими виборцями задля якомога ефективнішого та якнайшвидшого розв'язання проблем херсонців. Так ми показуємо, що, ставши депутатами, не забуваємо про проблеми простих херсонців, а за допомогою фракції націоналістів у міській раді намагаємося їх розв'язувати. Ми й надалі будемо продовжувати проводити такі відкриті зустрічі, де люди матимуть змогу поспілкуватися та отримати допомогу від депутатів-свободівців", - наголосив депутат Херсонської міської ради Олександр Ложичев.

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: