понеділок, 15 травня 2017 р.

"Свобода" відзвітувала про вирішення проблеми із освітленням у мікрорайоні Херсона

Херсонська команда ВО "Свободи"

Завдяки депутату міської ради від ВО "Свобода" Віталієві Урбанському в Херсоні вдалося забезпечити освітлення значної частини IV Таврійського мікрорайону.


Зазначимо, що Таврійські мікрорайони ‒ це доволі велика частина спального району Херсона. Одним із наймолодших є IV Таврійський. Його почали будувати в кінці 70-х років і продовжують розбудовувати по сьогодні. Зводяться будинки, відкриваються нові дитячі майданчики поряд із новобудовами, а проблема району, що тягнеться ще з кінця 90-х, ніяк не розв'язуються. Йдеться про відсутність вуличного освітлення. На початку заселення району воно було, однак у період лихих 90-х, коли все грабувалося та здавалося в брухт, лиха доля не оминула і мережі зовнішнього освітлення.

Цю проблему взявся розв'язувати свободівець Віталій Урбанський, який у числі інших націоналістів наприкінці 2015 року був обраний депутатом міської ради.

"Освітлення та ремонт внутрішньобудинкових проїздів ‒ це були ключові пункти, виконання яких я собі ставив за мету у своєму рідному IV Таврійського. Раніше жоден депутат, який обирався в цій частині міста, не прислуховувався до херсонців, які тут живуть. Так, район розвивається, але розвивається лише в плані будівництва нових багатоповерхівок. Освітленням та дорожніми проїздами ніхто не займався", ‒ коментує депутат.

"Бюджет, на жаль, не гумовий і суми коштів, які скеровуються на розвиток інфраструктури та благоустрою, фіксовані. Одночасно проблемних районів у місті дуже багато. Звернення щодо освітлення я написав ще на початку депутатської каденції, а от освітлення з'явилося на початку травня 2017 року. Змога довести, що саме тут мешканці потребують уваги зі сторони влади міста ‒ моє досягнення як молодого депутата. Було освітлено доволі значну частину району: відновлено вуличне освітлення від будинку 49 Гвардійської дивізії, 18 корпус, 5 до будинку по проспекту 200 років Херсона, 48 корпус, 1", ‒ зазначив свободівець.

Віталій Урбанський також розповів про плани розвитку Таврійських мікрорайонів на майбутнє: "Оскільки в мій округ входить і частина ІІ Таврійського мікрорайону, я сформував три напрямки депутатської діяльности. Перший напрямок ‒ освітлення. Відновлення освітлення в районі МЖК та Каховської площі, Покришева, 45, Покришева, 49 та Покришева, 55. Другий ‒ ремонт внутрішніх будинкових проїздів, які в жахливому стані: 49 Гвардійської дивізії, 18 корпус, 2 ‒ 200 років Херсона, 48, корпус, 1, Покришева, 45. Третій ‒ ремонт житлового фонду. Ми, свободівці, завжди будемо на стороні громади та відстоюватимемо їхні інтереси в органах місцевого самоврядування".

Прес-служба Херсонської обласної організації ВО "Свобода"

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: