середу, 6 березня 2024 р.

Юрій Рожков більше не депутат Херсонської міської ради. Він добровільно склав свої повноваження


 

Начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко припинив повноваження депутата Херсонської міської ради Юрія Рожкова.


Про це йдеться в розпорядженні Р.Мрочка № 151р від 5 березня 2024 року. Депутатські повноваження Юрія Рожкова були достроково припинені за його заявою. 

Напередодні дострокового складання своїх повноважень, Юрій Рожков завітав до Херсона та подарував херсонцю Олександру Носовському надсучасне колісне крісло. Цю благодійну допомогу тоді ще депутат зробив, як повідомив про це офіційний телеграм-канал Херсонської МВО, спільно з Херсонською міською військовою адміністрацією.

Юрій Рожков відомий підприємець, який багато років займався благодійною та громадською діяльністю. Він народився 30 червня 1971 року. У 2014 році Юрій Рожков став радником голови Херсонської ОДА Андрія Путілова. У 2015 році Юрій Рожков став депутатом Херсонської обласної ради від Блоку Петра Порошенка. У 2020 році Рожков обрався депутатом міської ради від партії мера Херсона Ігоря Колихаєва “Нам тут жити!”.
У лютому 2022 року Юрій Рожков отримав важке поранення біля Антонівського мосту в той момент, коли надавав допомогу нашим військовим під час одного з перших боїв за міст. Юрій привіз пальне для заправки української техніки.
У 2023 році він заснував підприємство у Івано-Франківську.

Юрій Рожко став сьомим депутатом Херсонської міської ради, повноваження якого були достроково припиненні з початку широкомасштабної військової агресії росії.

В 2023 році були припинені повноваження Наталії Устинової, Олени Матвієць, Ігоря та Оксани Пастух, Ольги Виноградової. В лютому 2024 року були припинені повноваження Оксани Матусевич.


Еще статьи по теме:

Немає коментарів: