понеділок, 31 грудня 2012 р.

Передвиборна програма кандидата в народні депутати України ОПАНАЩЕНКА М. В.

Публікуємо передвиборну програму кандидата в народні депутати України
по 185 виборчому округу ОПАНАЩЕНКО Михайла Володимировича, представлену на виборах 2012 р.


Шановні земляки! Дякую Вам за Вашу довіру та підтримку!

    Херсонщина виплекала покоління розумних та працьовитих фахівців. Ми маємо значний природний потенціал, реальні перспективи розвитку регіону.

     Основна мета моєї роботи – добробут кожної родини, піклування про кожну людину. Обіцяю докласти всі сили та знання для забезпечення стабільного розвитку та добробуту нашого краю та кожної людини.

    Як фахівець-будівельник, як керівник успішного виробничо-будівельного підприємства, як людина, яка пройшла трудовий шлях від  робітника до ефективного керівника та   депутата Херсонської обласної  ради , маю необхідний досвід та спроможність для втілення в життя моєї програми.

      Я є членом монолітної партійної команди Партії регіонів , команди Президента ,  команди однодумців, поєднаних взятими на себе зобов’язаннями, відповідальністю за долю розпочатих перетворень, метою будівництва нової держави – сильної та процвітаючої України.

     Моя програма побудована з урахуванням Ваших, шановні земляки, звернень та пропозицій.

    Пріоритетними напрямами своєї діяльності я визначив:

-         Працювати над втіленням в життя програми економічних реформ Президента України В.Ф.Януковича «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка,  ефективна держава».

-         Працювати для реалізацією програми Президента „Україна для людей” . Відстоювати та захищати інтереси округу та кожного земляка у Верховній Раді.

-         Працювати для забезпечення позаблокового статусу України для гарантування безпеки держави та громадян .

-         Працювати для забезпечення вільного використання рідної мови на території компактного проживання національних меншин .

-         Працювати для забезпечення євроінтеграції – як стратегічного зовнішньополітичного вектору України .

Працювати над прийняттям законодавчих та нормативних актів, які і надалі забезпечать:

1.Підвищення рівня заробітної плати в 2 рази. Гідна оцінка праці наших громадян повинна стати обов’язковою умовою розвитку будь-якого бізнесу нашого регіону.

2.Стабільне зростання рівня пенсій та соціальних виплат,

3.Внесення змін до законодавства для забезпечення вільного розвитку підприємницької діяльності, захисту прав підприємств та підприємців.

  У своєму виборчому окрузі буду ініціювати та підтримувати на всіх рівнях програми регіонального розвитку Херсонської області, серед яких найголовнішими вважаю:

1більшення площі поливних земель у регіоні на 50% це нові робочі місця та гідна заробітна плата для моїх земляків , привабливість для інвестицій .

2. Створення умов для забезпечення кожного населеного пункту області якісною питною водою.

3. Забезпечити і подальшу газифікацію населених пунктів області.

4. Реформування існуючої системи житлово-комунального господарства для забезпечення  гідної якості життя. Врегулювання цін на енергоносії для населення.

5. Створення умов, за яких молоді люди будуть із впевненістю дивитися у майбутнє: гарантування їм першого робочого місця та доступного житла.  

6. Створення умов для розвитку агропромислового комплексу області:

 - державне регулювання закупівельних цін на м*ясо-молочну продукцію,

 - державна підтримка та захист сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств,

 - створення умов для реалізації сільськогосподарської продукції  .

7. Розвиток туристичної галузі на Херсонщині. Створення технічних можливостей для цього, визначення особливої системи оподаткування бізнесу у курортних зонах Херсонської області.

8. Створення центру законодавчих ініціатив у Херсонській області для забезпечення взаємодії громадян з депутатами сільських (селищних), міських, районних рад, народними депутатами України для підготовки і внесення пропозицій з вдосконалення чинного законодавства з урахуванням інтересів Херсонської області.

«Спроможність до змін – єдиний шлях до покращення життя!»



Еще статьи по теме:

Немає коментарів: