вівторок, 1 січня 2013 р.

передвиборна програма кандидата в народні депутати України по 184 виборчому округу Дмитрука Миколи Ілліча

Публікуємо передвиборну програму кандидата в народні депутати України по 184 виборчому округу Дмитрука Миколи Ілліча, представлену на виборах 2012 р.


Шановні земляки!

Тут і зараз, ми творимо власне життя. Я йду в лавах Партії регіонів, яка відкрито бере відповідальність за виконання невідкладних завдань – економічних і соціальних, - і два останні роки переконливо доводить цілеспрямований розвиток України. Це і запровадження позаблокового статусу, широке використання рідної мови національних меншин, а також евроінтеграцію, як стратегічний зовнішньополітичний вектор у розвитку нашої держави. Вже є позитивні тенденції в економіці, зростає ділова активність та промислове виробництво, відновлюється ринок праці. Пріоритетним завданням нашої команди вбачаю подальший розвиток здорового громадянського суспільства, в якому домінує закон, а кожна людина має впевненість у стабільності та розвитку. Провідним у державній політиці вважаю прискорений розвиток галузей, що обумовлюють якість життя  громадян – освіти, охорони здоров’я, житлово-комунального господарства та соціального забезпечення. 

Пріоритетні напрямки моєї діяльності.

1 Втілення у життя програми економічних реформ Президента України В.Ф.Януковича «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава».
2 Відстоювання прав та інтересів свого виборчого округу та кожного земляка
У Парламенті.
3 Створення та реалізація законодавчих і нормативних актів, які працюватимуть на благо кожного окремо взятого громадянина та країни у цілому.

Ключові аспекти регіонального розвитку,
які буду ініціювати та відстоювати на усіх рівнях.

Аграрний сектор.

1  Втілення спеціалізованих державних програм спрямованих на розвиток окремих галузей сектору, запровадження регулювання закупівельних цін на молоко та м’ясо, створення спеціалізованих банків, які спроможні надавати дешеві кредити для розвитку АПК. 
2  Упровадження податкових та інших пільг для суб’єктів господарювання, які мають намір розмістити об’єкти сільгоспвиробництва у сільській місцевості.
3 Відновлення та розвиток зрошувальних системи. 
4 Подальше будівництво мережі овочесховищ та спеціалізованих оптових ринків.


Робоче місце - гарантовано.

1 Створення умов для розвитку малого та середнього бізнесу у всіх сферах господарської діяльності.
2 Створення, на базі існуючих навчальних закладів округу, центру перепідготовки кадрів і навчання молоді для забезпечення сільських територій кваліфікованими кадрами.

Соціальна інфраструктура – добротне життя.

1 Якісний підхід до створення сучасного комплексу охорони здоров’я,
  оснащеного і організованого у кращих європейських традиціях.                     2 Сприяння газифікації населених пунктів, упровадження відновлюваних джерел енергії та запровадженням екологічних видів палива.                            3 Реалізація обласної програми «Питна вода Херсонщини» на 2012-20 роки, як за рахунок державного бюджету, так і місцевих, у межах наявних фінансових ресурсі, коштів підприємств та інвестицій.
4 Розвиток транспортної інфраструктури та забезпечення транспортними маршрутами усіх населених пунктів області.


Чого прагнуть земляки-херсонці - мені сповна відомо. Адже я сам народився, живу та працюю в Таврійському краю, тут - моя родина, мої друзі та побратими. Мої краяни - славні, чесні та працьовиті люди, які достойні мати комфортні умови проживання - від обласного центру до найвіддаленіших сіл - добре заробляти, професійно лікуватися, якісно навчатися та мати можливість забезпечувати дітям достойне майбутнє. Вони гідні того, аби користуватися сучасною транспортною інфраструктурою, споживати якісну питну воду, мати сучасні водопровідно-каналізаційні мережі та газифіковані оселі. Переконаний, що мій професіональний досвід і життєва школа дозволять  вирішувати нагальні проблеми, виписані у моїй програмі та гідно служити інтересам громади. Готовий плідно трудитися на благо жителів Херсонщини та усієї України!



Джерело: офіційний веб-сервер Центральної виборчої комісії

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: