суботу, 9 листопада 2013 р.

Депутати запланували розробити проект річкового судна замість тих, що продадуть


Депутати поки що не знайшли півтора мільйони гривен на будівництво комунального судна для перевезення дачників, але підтримали ідею виділення двохсот тисяч гривень для проектування нового судна - так завершилося на депутатській бюджетній комісії міської ради  обговорення "транспортно-ключової теми", яка несподівано виникла в нашому місті у зв'язку із несподіваним покращенням: запланованим знищенням річкового транспорту.

За словами начальника Управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку Херсонської міської ради  Ю.Христича існує проект реформування цієї галузі, який фактично зводиться до концентрації управління майном у одному державному підприємстві з одного боку і масовим розпродажем з іншого. Даний проект передбачає передачу причалів до держ підприємства “Шлюзи України”, а доля корабликів має вирішитися на аукціоні.
Відповідно є всі шанси втратити річковий транспорт, який активно використовується у літній час і є за своєю суттю є соціальним, бо возить перш за все пенсіонерів на їх фазенди.

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: