середу, 20 травня 2015 р.

Передвиборна програма народного депутата Андрія Гордєєва (183-ій округ)

Публікуємо передвиборну програму народного депутата України від партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА» Гордєєва Андрія Анатолійовича, обраного в одномандатному виборчому окрузі № 183.


Шановні земляки!

Ми почали нелегкий шлях відродження української гідності над політичним свавіллям та корупційною кабалою, виборюючи європейський вибір своєї країни.
Я зобов’язуюсь працювати на відродження півдня України – Херсонщини, де я народився та виріс! 

Жити по-новому!
Докорінних змін потребують як країна в цілому, так і кожний громадянин окремо. Але ми не зможемо змінити Україну, якщо не змінимося самі, не поміняємо свого ставлення до власного життя і до життя цілої держави. У тому, що країна в такій кризі, є частка відповідальності кожного. 

Жити вільно!
Свобода народу залежить від способу, в який він взаємодіє із владою. Слід створити дієві механізми громадського, правового і політичного контролю за діями влади. Елементом такого контролю є можливість для громадян отримати вичерпну інформацію про рішення державних органів та органів місцевого самоврядування. Такими ж відкритими мають бути кадрова політика і діяльність кожного чиновника та високопосадовця, його статки й доходи, витрати держслужбовців та їхніх сімей.
Необхідно забезпечити повне перезавантаження влади. До органів влади, які втратили довіру людей, мають бути проведені дочасні вибори. Має відбутися децентралізація влади. Громади на місцях отримають більше прав і грошей на реалізацію повноважень. 

Жити безбідно!
Потрібно відмовитися від популізму та говорити людям правду: високі стандарти життя стануть реальністю лише після проведення необхідних реформ, включно із подоланням корупції, відродження економіки та як результат наполегливої праці. Водночас держава зобов’язана невідкладно забезпечити належний соціальний захист найбідніших громадян. 
Реформувати правоохоронну систему (суди, міліцію, СБУ, прокуратуру) – означає створити передумови успішності всіх змін, у тому числі й в економіці. 

Жити чесно!
Пріоритетними завданнями для втілення принципів правової держави та справедливості на сьогодні є:
- антикорупційна люстрація судових, правоохоронних, податкових і митних органів;
- формування професійного корпусу державних службовців, їх соціальний захист та посилення відповідальності; 
- усвідомлення, що пропонувати та давати хабар – це так само аморально, як його вимагати та брати. Утвердження нетерпимості до корупції як свого роду національної ідеї.

Жити безпечно!
Найефективніший захист від зовнішньої агресії – об’єднання народу в боротьбі проти окупантів. Необхідне істотне, в рази, збільшення витрат на відновлення, модернізацію і посилення Збройних сил України. 

Пріоритетні напрямки в окрузі:
Відродження збанкрутілих промислових підприємств та створення нових робочих місць;
Відродження с. Станіслав як промислового, переробного та транспортного вузла.
Впровадження сучасних технологій переробки сміття.
Розвиток туризму вздовж р. Дніпро від Херсона до Олександрівки.
Відновлення зрошувальної системи Херсонщини та, зокрема, Білозерського району, з забезпеченням доступності кожного фермера до води.
Запровадження системи пільгового кредитування сільгосптоваровиробників Білозерського району, створення мережі ринків для реалізації продукції.
Реконструкція очисних систем Херсона, Дар’ївки, Білозерки.
Створення системи житлово-комунального забезпечення у селах Білозерщини щодо:
- вивезення сміття,
- освітлення вулиць,
- водо забезпечення,
Підтримка обдарованої молоді, сприяння їх працевлаштуванню, забезпечення доступу до освіти, не зважаючи на їх матеріальний стан;
Реконструкція школи у селі Наддніпрянське, розвиток мережі дошкільних та шкільних закладів.
Розвиток та підтримка сільської медицини, фінансова підтримка медичних закладів Херсонщини( кваліфіковані кадри, обладнання).


ЖИТИ ПО-НОВОМУ – ЦЕ ПОКЛАДАТИСЯ, 
ПЕРШ ЗА ВСЕ, НА ВЛАСНІ СИЛИ.

ЗА НАС НАШУ РОБОТУ НІХТО НЕ ЗРОБИТЬ!

Еще статьи по теме:

1 коментар:

Unknown сказав...

бла-бла-бла. Конкретно когда?Изменения в Конституции- Да или Нет?