середу, 12 квітня 2017 р.

Владислав Мангер збереже «Kherson Art Hub» для молоді - прес-служба облради


11 квітня, голова обласної ради Владислав Мангер зустрівся з представниками громадського культурного центру «Kherson Art Hub».


«Арт Хаб – це не просто точка на карті. Це місце, наповнене творчістю, фільмами, ідеями, веселощами, радістю, натхненням і самими різними людьми!», – так пишуть про організацію завсідники центру.


Однак перед підготовкою до ХІІ сесії обласної ради будівлю, в якій сьогодні розташовується ГКЦ, було запропоновано внести до переліку об’єктів для подальшої приватизації. Молодь заперечила. Ініціативні херсонці звернулися до голови обласної ради з проханням переглянути даний проект рішення. Владислав Мангер зняв питання з порядку денного сесії і запланував з молодими людьми зустріч, у ході якої можна було б обговорити подальше «місце проживання» культурного центру.

«Я тільки «за» те, щоб у вас було своє місце для культурних зібрань, показів кіно, цікавих програм і концертів. Ви – великі молодці, раз зуміли об’єднати навколо себе стільки людей і зробити їх дозвілля цікавим. Але приміщення, в якому ви знаходитесь, перебуває в аварійному стані. Я хочу запропонувати вам переїхати в інше приміщення, яке здасться, перш за все, вам вдалим і комфортним», – заспокоїв своїх співрозмовників Мангер.


Слова голови були зустрінуті позитивно і молоді люди погодилися з пропозицією.

«У нас є кілька вимог до приміщення, в якому розташується «Kherson Art Hub». Сподіваємося, що таке знайдеться серед можливих варіантів», – сказав керівник проекту «Kherson Art Hub» Леонід Єжуров.


У свою чергу, Владислав Мангер пообіцяв: допоки молодь не визначиться з новим місцезнаходженням центру, їх місце зустрічей залишиться в будівлі колишнього кінотеатру «Ілюзіон» (вул. Гімназійна, 30-А).
Джерело

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: