понеділок, 15 липня 2013 р.

У кінці минулого тижня у Цюрупинській міській раді пройшли засідання профільної комісії (постійна депутатська комісії з планування бюджету та фінансів, голова депутат П. Княгицький) та позачергова сесія. Попри літо та відпустки і комісія і сесія набрали необхідну кількість депутатів для проведення засідання.

Як повідомляє "Політична Херсонщина", на порядок денний було висунуто п’ять питань більшість яких стосувалось внесення змін до вже прийнятих рішень та розподіл грошей наданих кампанією “Дунапак” на розвиток міста. Доповідачем по всіх 5 питаннях була представник виконкому Олена Зібницька. Відповідно всі питання були підготовлені виконкомом. Зокрема депутатам пропонувалося:
- внести зміни до бюджету,
-  затвердити Положення про  цільовий фонд міської ради “Придбання та індивідуальне будівництво (реконструкція) житла, господарських споруд, інженерних мереж у квартирах та будинках Цюрупинська,
- затвердити Положення про цільовий фонд міської ради “Розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Цюрупинська,
-  уточнити наповнення міської територіальної Програми соціально-економічного розвитку на 2013-2015 роки (направлення 150 000 отриманих від кампанії “Дунапак” на придбання та встановлення спортивно-ігрового комплексу на Набережній та виділення 300 000 на капітальний ремонт внутрішньодворових проїздів у місті)
- встановити ставки єдиного податку для фізичних та юридичних осіб
Фактично головними питаннями сесії були гроші отримані від “Дунапаку” та вирішення проблем, які постануть з відключенням будинків від централізованого опалення. Якщо щодо першого питання особливого обговорення не виникло, то друге дещо оживило залу. Украй гострих дискусій ні на комісії ні під час сесії не виникло. Єдине питання яке турбувало депутатів чи не найбільше – це де буде розміщено гральний майданчик? Пропозиції вносилось багато та все одно місцем розміщення  залишилася, як і пропонував мер, Набережна.

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: