вівторок, 8 жовтня 2013 р.

Каховської міська рада: лише 9 депутатів відвідали всі засідання сесії

Усі сім пленарних засідань сесії Каховської міської ради відвідали всього дев'ять депутатів із 36 (25%). Депутат Микола Пожитько («Сильна Україна») взагалі не явився ні на жодне. Усі інші (72%) відвідали від 1 до 6 засідань.


Така інформація була отримана від Каховської ради у відповіді на інформаційний запит, відправлений ХОО КВУ наприкінці липня.

З депутатськими комісіями ситуація ще гірша. Лише 6 депутатів (16%) були присутні на всіх 7 засіданнях. Не прийшли ні на жодне 2 чоловіка – Микола Пожитько («Сильна Україна») та Євген Рищук («Партія Регіонів»). 77% депутатів відвідали від 1 до 6 засідань.

Щодо прийому виборців на сьогоднішній день депутати Каховської міської ради проводять його таким чином:

- депутати від Партії регіонів - у громадській приймальні по вул. Кірова, 2,"а", щоденно з 9-0 до 17- годин, телефон 4-32-52.

- депутати від Комуністичної партії України в будівлі по вул. Леніна, 18, понеділок, середа, п’ятниця, з 8-00 до 13-00 годин, телефон 2-08-45.

- депутати від "Сильної України", "ВО "Батьківщина" та "Народної екологічної партії", підтримують мобільний зв’язок із виборцям - про це повідомляється в офіційній відповіді з Каховської міської ради. 

До Каховської міської ради від депутатів надійшло 141 депутатське звернення. Тематика звернень в більшості відносилась до питань житлово-комунального господарства, роботи транспорту, діяльності міської ради та її відділів.


Еще статьи по теме:

Немає коментарів: