вівторок, 24 грудня 2013 р.

Звіт Ольги Маренчук завершився святковим обідом та концертом

Актова зала школи №39 (що у селищі Текстильному), у якій проходив звіт депутата Херсонської міської ради Ольги Маренчук (Партія регіонів), була повністю заповнена людьми – мешканцями селища Текстильне і Склотарне. Сама Ольга Миколаївна прийшла на свій звіт як на свято, ретельно підготувавшись до цього дня. 

На заході були присутні керівник районного штабу Партії регіонів В. Маркович, завідувачі селищних дитячих садків, голови квартальних комітетів. На початку звіту помічник депутата Маренчук зачитав основні напрямки та результати її роботи в поточному році:

За рік Ольгою Миколаївною було написано більше 100 звернень;
Люди отримали матеріальну допомогу;
Ремонт дорожнього покриття – проблема, вирішена частково;
Зовнішнє освітлення – поки не зроблено;
Виділено гроші на капітальний ремонт покрівлі житлового будинку, який знаходиться в аварійному стані;
Внесення будинку до титульного списку на 2014 рік – проблема в стадії вирішення;
Побудований мостовий перехід для зручного переходу зі селища Склотарне до зупинки;
Налагоджений вивіз сміття.

Досить неочікувано було, коли Ольга Маренчук запропонувала подивитися відеоролік про свою роботу у 2013 році. Сюжет був підготовлений громадською помічницею депутата. Виявляється, що чи не кожний крок Ольги Миколаївни зафіксований на фотокамеру. Здебільшого депутат приділяла увагу святково-розважальним заходам – часто влаштовувала яскраві концерти для мешканців селищ Текстильне і Склотарне. Як освітянин і директор школи, звісно, Маренчук багато уваги приділяла дітям, навчальним закладам – дитячим садкам, школі. 

Після перегляду відеосюжету Ольга Миколаївна звернулася до присутніх: «А тепер давайте проголосуємо. Ви вважаєте роботу депутата Маренчук задовільною чи незадовільною?». Звісно, всі в один голос відповіли «Задовільною». Не менш зворушливо було, коли усі хором промовили «Це наш депутат!» А керівник районного штабу ПР ще й натякнув, щоб присутні «не забули» високо оцінити свого депутата і у 2015 році. 

Потім виступали голови квартальних комітетів. Вони подарували депутату Маренчук квіти та ікону. Одна з голів, не стримуючи емоції, сказала: «Мы Ольгу Николаевну выдвигаем лучшим депутатом Херсона! Мне кажется, что ее все любят так, как я». 

Після цього розпочався святковий обід  та концерт – черговий подарунок від депутата своїм виборцям.

Однак по дорозі на зупинку автор цих рядків побачила, що не все так гарно, як здавалося під час звіту. Узбіччя селища просто завалено сміттям, воно скрізь. Урна стоїть прямо біля дитячого майданчику, і малеча грає фактично серед цього сміття. Така картина, звісно, псує все враження від селища і роботи депутата…

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: