неділю, 30 травня 2021 р.

Кочубеївська ТГ: діалогова група з вирішення екологічних проблем розглянула порядок поводження з твердими побутовими відходами

 

В Кочубеївці відбулось перше засідання Діалогової групи з вирішення екологічних проблем. Її особливістю є значне представництво громадських активістів, небайдужих до долі громади мешканців. Зустріч діалогової групи пройшла в дистанційному форматі з залученням експертів Причорноморського центру політичних і соціальних досліджень.

На першому засіданні учасники Діалогової групи обговорювали проблеми збору, вивозу та утилізації сміття в громаді. Експерти Причорноморського центру презентували своє бачення оновленої програми охорони навколишнього середовища, а також порядку поводження з твердими відходами.

Презентація викликала жваву дискусію серед присутніх – підняті аспекти проблеми та її вирішення зацікавили учасників, а нова версія екологічної програми взята на опрацювання та майбутнього розгляду на сесії.

Наступне засідання робочої групи заплановано через два тижні. На засіданні групи планується ще раз розглянути проект екологічної програми та перейти до теми забруднення повітря

Матеріал підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety .

Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Контакти:

Херсон, Придніпровський узвіз, 1 оф. 8

Тел. +38 0552 34442

Факс +38 0552 34442 

Еще статьи по теме:

Немає коментарів: